Andres Instagram profiler..

For noget tid siden eftersøgte jeg Instagram profiler, som jeg ville fremvise på bloggen. Dels for at vise mange af de sjove, underlige og finurlige billeder der findes, men også for at fokusere på dem som går lidt mere “professionelt” til værks, eller dem hvor livet eller arbejdet afspejles.
Og jeg må lige sige at jeg bestemt ikke blev skuffet! Nu har jeg kun udvalgt 3, men der kommer vi også omkring arbejde, professionelle billeder og hverdags liv.. Og sko; Ikke at forglemme sko! Men det vender jeg lige tilbage til..

Den første Instagram profil er “tlbundgaard“, og lad mig sige det med det samme: Hun tager nogle rigtig lækre billeder!
instagram
Nu har jeg en svaghed for sort/hvide billeder, og især når der også leges med lys og skygger, så på den front er jeg måske ikke så objektiv. Det ændrer dog ikke på, at jeg synes det er fede billeder, og jeg kan varmt anbefale at tage et kig på profilen. Du finder den lige hér!

Okay, så er vi kommet til instagram profilen der afspejler arbejdslivet, og sko.. Masser af sko!
Jeg ved ikke hvad ideen er alle de sko, men ærligt; Så er jeg temmelig vild med det. Så imellem profilens arbejdsrelaterede billeder på “mitrenseri.dk“, så er der billeder af sko i alle afskygninger! Tag et kig:
instagram
Det er dejligt at se en arbejds relateret instagram profil, som for det første viser et positivt billede af virksomheden, men som også har overskud til lidt specielle billeder.. Alle de sko altså..! Klik hér for mere.

Den sidste profil der er fokus på i denne omgang, er med hverdagsliv, omend med et bredt udvalg af gode billeder fra både naturen, mad, drikkevarer og alt der imellem! Profilen “kln1988” kommer vidt omkring med sine billeder, og det er spændende at følge!
instagram
Det kan diskuteres om der måske bruges lidt for meget filter, på nogle af billederne, men personligt kan jeg godt lide det, og især på billederne af pladespilleren. Nu spænder profilen heldigvis vidt i sine billeder, og jeg kan klart anbefale et kig hér!

Det var hvad jeg valgte at vise denne gang.. Kunne du tænke dig at få din instagram profil i fokus, og måske nå ud til flere følgere, så hop ind og følg min personlige profil lige hér, og så er du med i næste omgang af Instagram i fokus 🙂 Og skulle du have kommentarer, ideer eller andet, så skriv endelig eller besøg min facebook profil lige hér!

1 comments On Andres Instagram profiler..

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

Lidt omkring mig..

Lidt omkring mig..

44 år og Livsnyder extraordinaire, er én af måderne at beskrive mig selv på.. Jeg er bosat i Kolding, og bruger min tid på mange ting og tanker, som planen er at dele hér på bloggen. Så med holdninger og højt humør vil jeg se om ikke der kan blive plads til min lille blog også :)

Mine Instagram billeder..

  • Mit indre barn kan da slet ikke vente incredibles2 pixarhellip
  • I love to smell good versace burberry isseymiyake scent smellhellip
  • Frste batch er frdige peanutbutter og chokolade cookies MUMS bakehellip
  • My gorgeous girlfriend sigh feeling like everything is finally goinghellip
  • Hovedet er totalt fyldt op efter grsdagens kursus omkring senflgerhellip
  • Having a wonderful weekend with my girlfriend sannimaria86  girlfriendhellip
  • Pasta peas and ham pie It was REALLY good! pastahellip
  • Kursus tid hos Kolding selvhjlp koldingselvhjlp kolding
  • Fler mig sgu lidt mere lkker end gennemsnittet selfie koldinghellip

Tidligere indlæg..

Fra min Facebook side..

Sociale medier..