Barbering med ragekniv.

Jeg har lige siden det blev nødvendigt at barbere mig, været forfalden til at bruge skraber. Dog har jeg ejet et par barbermaskiner også, men når det kommer til barbering, så kan jeg godt lide at det er tæt og ordentligt..

Nu har jeg så længe gået og leget med tanken, om at en ragekniv måtte være næste skridt, og ud fra hvad jeg har læst, så skulle det også give en endnu tættere barbering, samtidig med at det i mine øjne, sgu er lidt mere maskulint…! Så sådan en må jeg da ha’!
Nu er mit spørgsmål så, om nogen af jer derude har erfaring med det? Og måske kunne rådgive lidt, både hvad angår selve kniven, men også slidelæder og sæbetype. Og er der andre ting jeg skal være obs på?

Barbering med Ragekniv

Nu er det med barbering, for mange mænd, mig selv inklusiv; Noget der bare skal overståes, men tænker at det kunne blive til en omgang selvforkælelse i stedet for, hvor jeg lærer at bruge tiden på at gøre noget godt for mig selv.

*SUK* Spørgsmålet er jo så, om når det kommer til stykket, at jeg så får det gjort..

Jeg har været lidt inde at læse om hvordan barberingen bør foregå (Hos Groom Room), og det lyder jo alt sammen meget godt. I hvert fald set ud fra mit synspunkt.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

Lidt omkring mig..

Lidt omkring mig..

44 år og Livsnyder extraordinaire, er én af måderne at beskrive mig selv på.. Jeg er bosat i Kolding, og bruger min tid på mange ting og tanker, som planen er at dele hér på bloggen. Så med holdninger og højt humør vil jeg se om ikke der kan blive plads til min lille blog også :)

Mine Instagram billeder..

  • lays chips funny
  • Bare fordi jeg kan entrecote chileanwine redwine potatoes broccoli saucehellip
  • Oh yeah fill out the form! form cuddle application
  • og det gr jeg s tigger quote disney dance music
  • Onsdags regnvejrs selfie selfie rain justbecause smile lifeisgood
  • Min by! kolding november christmas lights
  • Come and get it blinkerfluid joke funny
  • dominate world bed funny
  • Smile because you can! smile justbecause happy lovingit

Tidligere indlæg..

Fra min Facebook side..

Sociale medier..