Koncert med Ed Sheeran i morgen!

Er der andre der skal til Ed Sheeran koncert i Herning i morgen? Jeg glæder mig helt vildt til at opleve hans musik live, og har fulgt ham siden Apple koncerten i Roundhouse (London), da han endnu kun havde udgivet et enkelt album.

Den seneste koncert jeg var med til, var med Mads Langer Solo på Godset i Kolding, men jeg tror måske at dette bliver lidt en anden oplevelse. For det første er der forskellen i antallet af tilskuere, da der kan være 15.000 mennesker i Jyske Bank Boxen, og så er Ed Sheeran jo unægtelig slået igennem på et lidt andet niveau, med internationale hits og en lyd som er helt sin egen.

Så jo; jeg glæder mig voldsomt, og håber jo på en aften udelukkende med hans største hits, og der vil så også være rigeligt at tage af, for med bare 3 albums har han lavet det ene store hit efter det andet, og lur mig om ikke vi også får “I see fire” at høre..!
Fra det nye album, vil numre som “Castle on the hill”, “Shape of you” og sikkert også “How would you feel” blive spillet. Dog håber jeg at “Supermarket flowers” også bliver en del af det, for det er da et lækkert nummer, selvom det er en smule sørgmodigt.

Opvarmningen til koncerten bliver med to (for mig) ukendte kunstnere.. jeg har selvfølgelig googlet dem, og Ryan McMullan kunne jeg sagtens se mig selv lytte noget mere til.

Den næste er Anne-Marie, som jeg heller ikke har noget kendskab til, og ud fra hvad jeg hørte på youtube, er det måske en smule mere generisk, men nu må vi se, for det kan jo være jeg bliver positivt overrasket..

Så lad mig høre fra andre der skal med, andre der gerne ville have været med, og ikke mindst hvad dit yndlings nummer med Ed Sheeran er, og om du kender nogen af opvarmnings navnene, og gerne i kommentarene.. Og har du lyst til at skrive om din oplevelse fra selve koncerten, så gør det endelig, for det kunne være spændende at se om oplevelserne var de samme af koncerten.

jeg smider da lige linket til Ed Sheeran’s officielle side lige hér, i tilfælde af at du skal ind og se eller høre mere om ham!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

Lidt omkring mig..

Lidt omkring mig..

44 år og Livsnyder extraordinaire, er én af måderne at beskrive mig selv på.. Jeg er bosat i Kolding, og bruger min tid på mange ting og tanker, som planen er at dele hér på bloggen. Så med holdninger og højt humør vil jeg se om ikke der kan blive plads til min lille blog også :)

Mine Instagram billeder..

  • Stegt flsk aspargeskartofler og hollandaisesauce det ik s ringe enddahellip
  • In these political correct times funny joke sugardaddy guardian politicalcorrectness
  • s er det alts op ad bakke! funny sjov humorhellip
  • Let the weekend begin! pizza cocacola cola movie dinner weekend
  • Sneflokke kommer vrimlende snow christmas december
  • det skal jo til engang imellem! illbeback maitenance takeiteasy spiritualhellip
  • so maybe I should just do it more! picnic dateshellip
  • Tror man skal vre glad for at man ikke voksedehellip
  • nr kngten bestiller burgere til nytrsaften s er det dahellip

Tidligere indlæg..

Fra min Facebook side..

Sociale medier..