Min er større end din..

..og selvom det kunne være et indlæg om størrelsen på diverse kropsdele, så som fødder (Jeg bruger en størrelse 45, men til min højde på 197 cm, så er det vist en okay størrelse), men nej! At min er større end din, er i stedet noget omkring usikkerhed..

Normalt fejler mit selvværd ikke noget. Selvfølgelig har jeg ting, som jeg godt kunne tænke mig var anderledes, men i bund og grund er jeg glad for mig, og sikker på hvad jeg har at tilbyde verden. Nu har jeg så brugt en del tid på at få fikset min mund, og i den forbindelse har jeg været indespærret (selvvalgt!) i min lille lejlighed i en uge, fordi jeg ikke ville ses før det hele var i orden.
Det rykkede ved min usikkerhed, også meget mere end jeg overhovedet havde nogen ide om at det ville, for jeg gik ind i det, velvidende at det kun var en uge, og jeg ville så som en anden sommerfugl, komme ud af min puppe når ugen var omme, og alt var godt igen! Det er det med garanti også, men samtidig med at jeg er ved at få kuller af at være i min lejlighed, så oplevede jeg også, at jeg blev mere og mere usikker på, om ændringerne ville påvirke min omgangskreds.
min er større end din
Det er jo ikke sådan, at jeg ikke godt er klar over at jeg indeholder meget mere end bare lige dét, men uanset hvad jeg prøvede, så blev tankerne ved at vende tilbage til, om det nu kunne ske at skubbe nogen væk, eller på anden måde blive modtaget negativt..
I den Danske ordbog er usikkerhed blandt andet defineret som:

utryghed som følge af utilstrækkelig klarhed over éns situation

Det er ikke den fedeste fornemmelse at gå med, og i og med at jeg gik rundt som en løve i et bur i lejligheden, så kunne jeg godt mærke at det triggede en masse ting i mig! heldigvis har jeg fået et par små, men positive puf, fra flere sider endda. Så jeg endte heldigvis ud med, at uanset hvordan det bliver modtaget, så er jeg jo stadig mig. Så i morgen (Mandag) når det hele er overstået, så glæder jeg mig til igen at kaste mig over verden, og fortære alle de dele af den, som jeg nu har lyst til, og det er altså ikke så lidt skulle jeg hilse at sige. Jeg kan heller ikke længere sige at min er større end din (I hvert fald ikke hvad dét angår!), men det er også okay…

Usikkerhed er en underlig størrelse, og jeg er temmelig overbevist om, at det forefindes i os alle, i større eller mindre grad. Det er helt okay, for det er med til at udfordre os, og med til at stille spørgsmål, som vi kan bruge til at arbejde videre med os selv.
For mig er det vigtigt, det med at arbejde med mig selv, for jeg har en stærk modvilje mod at være statisk, at stå i stampe! Jeg vil lære, udvikle mig, blive bedre, og det sker ikke hvis jeg bare lader stå til, eller bare acceptere stilstand..

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

Lidt omkring mig..

Lidt omkring mig..

44 år og Livsnyder extraordinaire, er én af måderne at beskrive mig selv på.. Jeg er bosat i Kolding, og bruger min tid på mange ting og tanker, som planen er at dele hér på bloggen. Så med holdninger og højt humør vil jeg se om ikke der kan blive plads til min lille blog også :)

Mine Instagram billeder..

  • s er det alts op ad bakke! funny sjov humorhellip
  • Let the weekend begin! pizza cocacola cola movie dinner weekend
  • det skal jo til engang imellem! illbeback maitenance takeiteasy spiritualhellip
  • Stegt flsk aspargeskartofler og hollandaisesauce det ik s ringe enddahellip
  • nr kngten bestiller burgere til nytrsaften s er det dahellip
  • Sneflokke kommer vrimlende snow christmas december
  • In these political correct times funny joke sugardaddy guardian politicalcorrectness
  • Tror man skal vre glad for at man ikke voksedehellip
  • so maybe I should just do it more! picnic dateshellip

Tidligere indlæg..

Fra min Facebook side..

Sociale medier..