Noget af en start..

Jeg tænkte det var tid, at gøre status for den første del af året, og det har været noget af en start. Koncerter, oplevelser, biografture og mødt nye mennesker, samt bestilt ferie..

Jeg startede året ud med en koncert, hvor Mads Langer kørte solo, og det var en oplevelse ud over det sædvanlige. Med humor, små anekdoter og masser af god musik, blev der serveret en lækker oplevelse fra start til slut.
Dernæst blev det tid til en biograftur, hvor jeg blankt indrømmer, at jeg var inviteret ind og se Fifty shades darker. Og ja; Jeg havde også set den første, og nysgerrig som jeg er, så måtte jeg jo vide hvad der skete! 😉 Det skal for god ordens skyld lige nævnes, at jeg mener to’eren er en hel del bedre end etteren, men det er selvfølgelig smag og behag.

Året’s hidtil største koncert oplevelse, kom i form af Ed Sheeran i Boxen i Herning. jeg har været vild med hans musik siden han udgav sin første cd, og lytter ofte til han musik, så det var en no-brainer, at jeg selvfølgelig skulle med da koncerten blev annonceret. Heldigvis fik jeg gode pladser, og i godt selskab, blev det et minde jeg sent vil glemme!
Så var der efterfølgende dømt Brainfood, da jeg var på Aros, og som en første gangs besøgende, blev jeg vitterligt blæst omkuld af oplevelsen, i en sådan grad at mit hovede slet ikke kunne rumme mere.. jeg kan godt lide, at min hjerne rent faktisk er i stand til at nå et punkt, hvor den er totalt mættet og lige skal have lov at sunde sig. Det kan anbefales.

Efterfølgende blev det tid at få bestilt ferie, og turen går i år til London, og jeg glæder mig VOLDSOMT til at komme dertil. jeg har været der en enkelt gang før, men det er efterhånden rigtig mange år siden, så jeg hopper rundt af glæde, og kan slet ikke få armene ned igen! Der vil selvfølgelig blive skrevet om turen når det er..
Udover de overstående ting, har jeg så også været til et guldbryllup i det sønderjyske, nærmere bestemt Ballebro Færgekro, og sikke da et sted, stemning og mad! Det var helt sikkert et sted jeg sagtens kunne besøge igen!
Den sidste oplevelse, var endnu en biograftur, den nye Kong Arthur film af Guy Ritchie. jeg synes personligt den var rigtig god, og et “lidt” anderledes syn på myten om Kong Arthur og ridderne af det runde bord, eller tilblivelsen af samme. Det er dog ikke fordi filmen har høstet de bedste anmeldelser, men jeg vil nu godt anbefale den alligevel..

Så jo; Det har været noget af en start på året, og udover den forestående tur til London, så er der lagt op til at der stadig kommer til at ske lidt resten af året. Blandt andet i form af et wellness cruise til Oslo, en koncert med Anne Linnet og lur mig om ikke der kommer et par film og oplevelselser ind også. Det er i hvert fald planen!

Hvordan ser dit år ud indtil videre, og hvad har du på tapetet fremadrettet?
Lad mig det endelig vide i kommentarene nedenfor.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

Lidt omkring mig..

Lidt omkring mig..

44 år og Livsnyder extraordinaire, er én af måderne at beskrive mig selv på.. Jeg er bosat i Kolding, og bruger min tid på mange ting og tanker, som planen er at dele hér på bloggen. Så med holdninger og højt humør vil jeg se om ikke der kan blive plads til min lille blog også :)

Mine Instagram billeder..

  • My gorgeous girlfriend sigh feeling like everything is finally goinghellip
  • Frste batch er frdige peanutbutter og chokolade cookies MUMS bakehellip
  • Hovedet er totalt fyldt op efter grsdagens kursus omkring senflgerhellip
  • Pasta peas and ham pie It was REALLY good! pastahellip
  • Fler mig sgu lidt mere lkker end gennemsnittet selfie koldinghellip
  • Kursus tid hos Kolding selvhjlp koldingselvhjlp kolding
  • Mit indre barn kan da slet ikke vente incredibles2 pixarhellip
  • I love to smell good versace burberry isseymiyake scent smellhellip
  • Having a wonderful weekend with my girlfriend sannimaria86  girlfriendhellip

Tidligere indlæg..

Fra min Facebook side..

Sociale medier..