Omkring mig..

Jeg tænker det er på sin plads, med et indlæg omkring mig, så jeg får vist en flig af hvem jeg er, hvad jeg indeholder, og hvad jeg bruger noget af min tid på. Om ikke andet, så for at du som læser, kan følge hvor jeg kommer fra, når jeg gør som jeg gør..

Så tillad mig at starte med musikken, for jeg kan simpelthen ikke leve uden musik! Det kom allerede som barn, hvor jeg (som alle andre) blev præget af menneskerne omkring mig, og da jeg var barn i firserne, så red jeg med på bølgen af  nem pop fra f.eks Erasure, Aha og hvad de nu ellers hed.
I dag spiller musikken næsten uafbrudt, og jeg bruger det ofte til at booste mit humør, eller på anden måde til at sætte en stemning, samtidig med at jeg mærker efter hvordan forskelligt musik påvirker mig.

Nu har jeg rundet de 44 år, her i februar (og jeg føler mig ikke engang “gammel” endnu), og jeg bruger min tid på alt det jeg godt kan lide! I 2005 landede jeg med en ryglidelse, som desværre blev gjort værre af diverse operationer, så jeg måtte finde ud af, hvad og hvem jeg var, når jeg nu ikke længere var i stand til at deltage i det normale arbejdsmarkede.
Det har så også gjort, at jeg har været inde og tage nogle gevaldige kig på mig selv, og hvad jeg indeholder, og jeg har derfor været igennem en process, hvor jeg har lært hvad jeg har at tilbyde!

Jeg har af flere omgange været inde over frivilligt arbejde, og vil det gerne igen, hvis jeg kan finde noget hvor jeg føler jeg har noget at byde ind med. Så er jeg en “Fedtnisse”, hvilket vil sige at jeg går en del i fitness, i det lokale Fitness World. Dermed ikke sagt at der stadig ikke er et stykke vej, indtil jeg er tilfreds, men jeg arbejder på det..
Og så er der skriveriet.. Det kribler simpelthen i fingrene for at skrive, og det ofte endda! Ikke nødvendigvis i blog form hver gang. Generelt det at sætte ord på tanker og følelser, både i tale og skriftform, er vigtigt for mig. Og så jeg snakker også meget.. Det kan jeg ligeså godt få meldt ud med det samme!

Det er vist heller ikke muligt at komme udenom, at jeg fra tid til anden nørder med computeren, i form af grafik, programmering eller denne blog, samt et spil i ny og næ. Generelt bruger jeg min computer meget, også så meget at det i perioder hænger mig ud af halsen, men så er det heldigt at jeg selv er herre over hvor meget og hvor lidt det skal fylde.

Den sidste ting jeg bliver nødt til at få med, er min kærlighed til mad og bagværk! Både at lave det, men bestemt også at spise det! (Se der blev min fitness lige pludselig vigtig!) Og jeg har dette billede af mig selv, at jeg lever som jeg spiser; Grådigt og med stor nydelse! Dermed ikke sagt at jeg ikke spiser pænt, så jeg er altså i stand til at sidde med til bords ved selskaber….

Hmm… Det var lidt af hvem jeg er, og hvad jeg bruger noget af min tid på..

2 comments On Omkring mig..

 • Tror da lige at der er et par ting jeg godt vil tilføje. Det er rigtigt at du kan lide at snakke , men du er også ret så god til at lytte. Den anden ting er, at du jo også dyrker fitnes for at styrke dine rygmuskler så skaden ikke gør dig til krøbling.
  Det var da bare det

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

Lidt omkring mig..

Lidt omkring mig..

44 år og Livsnyder extraordinaire, er én af måderne at beskrive mig selv på.. Jeg er bosat i Kolding, og bruger min tid på mange ting og tanker, som planen er at dele hér på bloggen. Så med holdninger og højt humør vil jeg se om ikke der kan blive plads til min lille blog også :)

Mine Instagram billeder..

 • Tror man skal vre glad for at man ikke voksedehellip
 • Sneflokke kommer vrimlende snow christmas december
 • Stegt flsk aspargeskartofler og hollandaisesauce det ik s ringe enddahellip
 • Let the weekend begin! pizza cocacola cola movie dinner weekend
 • s er det alts op ad bakke! funny sjov humorhellip
 • det skal jo til engang imellem! illbeback maitenance takeiteasy spiritualhellip
 • nr kngten bestiller burgere til nytrsaften s er det dahellip
 • In these political correct times funny joke sugardaddy guardian politicalcorrectness
 • so maybe I should just do it more! picnic dateshellip

Tidligere indlæg..

Fra min Facebook side..

Sociale medier..