Tanker fra mit lille univers..

Det sker engang imellem, at jeg lader mine tanker vandre. Lader dem drøne ud af en eller anden tåbelig tangent, for så at forsøge at finde hoved og hale i det bagefter! Lige for tiden synes jeg det sker mere, da jeg står ved flere skilleveje, hvor jeg med tungen lige i munden skal forsøge at navigere, og da helst med lige dele hjerte og fornuft.

Den ene ting jeg forsøger at navigere fornuftigt rundt i, er bloggen’s udtryk, hvor jeg gerne ser det bevæger sig hen ad, og hvordan jeg kommer dertil. Alt i alt er der jo ikke det store i det, udover nogle rent praktiske overvejelser, men der hvor tankerne konstant popper op, er når det falder på økonomien i det.
Jeg blogger ikke for en dag at kunne tjene penge på det, men simpelthen fordi jeg nyder at skrive, nyder at dele, samt se hvilken respons det får. At jeg så for tiden har skrevet mere for mig selv, end på bloggen, er en “mindre” detalje, som forhåbentlig kommer til udtryk en dag, hvor jeg er modig nok til at vise det til andre!

Kender du de tanker? At dele noget som måske nok er “privat” og som kommer tæt på, men behovet for at lade andre se det bliver ved at presse på?

Noget helt andet der skal navigeres i, er muligheden for frivilligt arbejde! Jeg savner at gøre en forskel, gerne hvor jeg kan hjælpe et andet menneske, men uden at sætte mig selv og mit liv over styr! Det er noget jeg har prøvet før, det frivillige arbejde altså, og jeg kan mærke jeg savner det! Så også dér arbejder hjernen på højtryk, for hvad, og hvor, kan jeg få opfyldt de behov jeg har på dét punkt..
Tanker
Så er der hele det personlige perspektiv.. Tankerne omkring hvad jeg ønsker at få ud af livet, af de mennesker jeg omgiver mig med, og hvordan jeg gerne så fremtiden forme sig, samt i hvilket tempo! Det kunne være så nemt hvis det hele var op til mig, men i og med der er andre involverede, så kræver det jo at de ønsker at gå samme vej. Og hvad nu hvis de ikke vil? Hvordan forholder jeg mig til det? *SUK* Hvis det var nemt, så kunne alle gøre det, eller hvordan er det lige det er..
Jeg er RET overbevist om, at alle går rundt med disse tanker engang imellem, og garanteret også oplever at de bliver ramt af tankerne med 100 kilometer i timen. Der hvor jeg har svært ved at lade det ligge, er når det bliver ved at poppe op, forstyrrer min nattesøvn, og bliver en vedvarende “støj” i baghovedet!

Chris MacDonald beskriver det meget godt i denne artikel, hvor han fortæller om at vi mennesker tygger mentalt drøv. Gi’ det et kig, for det er bestemt interessante observationer han gør sig..

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

Lidt omkring mig..

Lidt omkring mig..

44 år og Livsnyder extraordinaire, er én af måderne at beskrive mig selv på.. Jeg er bosat i Kolding, og bruger min tid på mange ting og tanker, som planen er at dele hér på bloggen. Så med holdninger og højt humør vil jeg se om ikke der kan blive plads til min lille blog også :)

Mine Instagram billeder..

  • I love to smell good versace burberry isseymiyake scent smellhellip
  • My gorgeous girlfriend sigh feeling like everything is finally goinghellip
  • Fler mig sgu lidt mere lkker end gennemsnittet selfie koldinghellip
  • Frste batch er frdige peanutbutter og chokolade cookies MUMS bakehellip
  • Mit indre barn kan da slet ikke vente incredibles2 pixarhellip
  • Pasta peas and ham pie It was REALLY good! pastahellip
  • Having a wonderful weekend with my girlfriend sannimaria86  girlfriendhellip
  • Kursus tid hos Kolding selvhjlp koldingselvhjlp kolding
  • Hovedet er totalt fyldt op efter grsdagens kursus omkring senflgerhellip

Tidligere indlæg..

Fra min Facebook side..

Sociale medier..