Turen går til Aros..

Så har jeg (Langt om længe!) været på Aros i Aarhus, og jeg må indrømme at jeg er vældig imponeret! Et er at jeg virkelig gerne ville opleve Ron Mueck’s “Boy”, samt regnbue gangen, men jeg var nysgerrig på hvad stedet ellers havde at byde på..

På tour til Aarhus.

Jeg havde heldigvis sørget for at være afsted i god tid, så jeg var der små 20 minutter efter det åbnede, og der var endnu ikke tæt befolket af mennesker. Jeg havde før set Aros udefra, og det præsentere sig rigtig flot, med regnbuegangen på toppen.

Fra jeg trådte ind i bygningen, var der kunst der krævede opmærksomheden, og det store farverige kunstværk i stof og garn, som møder en når man kommer ind, er betagende, voldsomt og mildest talt overvældende! ..og så var det ellers bare at gå på opdagelse. Så startende fra toppen, med en tur i regnbuegangen, og derfra ellers tage det etage efter etage nedaf.
Der er SÅ meget at se på, opleve og forholde sig til, at indtrykkende godt kan være lidt voldsomme, med alt fra traditionelle malerier til oplevelses kunst, over diverse opsætninger indeholdende film, eller lyd som bruges på utraditionelle måder..

Aros
Mig i regnbuegangen på Aros

Noget for enhver smag!

Nu var det jo en førstegangs oplevelse for mit vedkommende, dog kan jeg sagtens se mig selv komme tilbage jævnligt, efterhånden som de skifter de større udstillinger ud.
Lige for tiden er temaerne “Human nature” samt “No man is an island – The satanic verses”, og begge dele kan varmt anbefales. Jeg vil dog anbefale at sørge for at have god tid. jeg var der i 3 timer, og hvis ikke det var fordi jeg blev mættet af indtryk længe inden jeg havde set det hele, så kunne jeg sagtens have brugt en time eller to mere på stedet!

Har du været på Aros, og hvad synes du om stedet? Lad mig høre i kommentarene nedenfor.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

Lidt omkring mig..

Lidt omkring mig..

44 år og Livsnyder extraordinaire, er én af måderne at beskrive mig selv på.. Jeg er bosat i Kolding, og bruger min tid på mange ting og tanker, som planen er at dele hér på bloggen. Så med holdninger og højt humør vil jeg se om ikke der kan blive plads til min lille blog også :)

Mine Instagram billeder..

  • Come and get it blinkerfluid joke funny
  • lays chips funny
  • Smile because you can! smile justbecause happy lovingit
  • og det gr jeg s tigger quote disney dance music
  • Bare fordi jeg kan entrecote chileanwine redwine potatoes broccoli saucehellip
  • dominate world bed funny
  • Onsdags regnvejrs selfie selfie rain justbecause smile lifeisgood
  • Min by! kolding november christmas lights
  • Oh yeah fill out the form! form cuddle application

Tidligere indlæg..

Fra min Facebook side..

Sociale medier..