Version 2.0

Jeg har blogget før! Jeg startede en blog omkring samme tid sidste år, som indenfor et halv år  langt overgik hvad jeg troede var muligt, både i respons, antal sidevisninger og hvad det gav mig på det personlige plan.
Jeg valgte dog at stoppe, da jeg følte at det jeg lagde op var for “luftigt”, og med for lidt indhold. Og jeg lagde meget op, og ofte! Så det var ikke unormalt at der kom 4-5 indlæg om ugen, for ved at kigge hvad andre populære bloggere gjorde, fik jeg en ide om at det skulle være sådan.

Dét er en af de ting der vil ske ændringer omkring i denne version 2.0 af bloggen. Jeg vil hellere udgive færre indlæg, og så gå mere i dybden med forskellige emner, og se om ikke det er muligt at skabe en positiv debat. Så kvalitet fremfor kvantitet er vejen frem frem, dog er det ikke ensbetydende med, at der ikke kommer knap så dybe indlæg, men som hovedregel vil jeg satse mere på at kunne give indhold..

i think

Hvilket bringer mig til næste punkt, for jeg har savnet at skrive! Voldsomt endda!
Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg har noget på hjertet, som jeg ønsker at dele, ønsker bliver læst, og forhåbentlig også kommenteret på. Et ønske om at starte eller deltage i debatter, og uden at jeg har sat en masse begrænsninger for mig selv, om hvad der ikke bør skrives om. Så emnet er frit, uanset hvad det drejer sig om, så længe det er velfunderet, veldokumenteret og på anden måde i tråd, med de retningslinjer jeg nu engang har sat mig selv.

Funktionaliteten på bloggen er lidt anderledes, da jeg har valgt at sætte det op med sociale medier (Facebook og Instagram), som kan ses ved at klikke på det lille runde ikon i øverste højre hjørne med stregerne på.. Så denne nye version af bloggen er mere velfunderet, og de forskellige delmål jeg har sat, vil ikke blive opfyldt før om nogle år, så lad os se om ikke det skulle være muligt. Der vil i hvert fald blive kæmpet hårdt på det fra min side.
Ligeledes har jeg valgt et “rent” udtryk til bloggen, der ikke bliver skæmmet af diverse sidebars, som kan fjerne fokus fra selve blog indholdet, og jeg håber at det vil blive taget godt imod.
Den tilhørende Facebook side kan ses hér, og Instagram siden er hér..

Hvad kommentarer på bloggen angår, så lærte jeg en del sidst, omkring hvad jeg kan forvente af spam, men desværre også af ubehagelige kommentarer, så ens IP vil blive logged, ligesom kommentarer ikke vil komme online, hvis ikke det holder en saglig tone, eller er med en rigtig email adresse.

Og så er der vist kun tilbage at sige velkommen til version 2.0 af mit blog eventyr!

4 comments On Version 2.0

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

Lidt omkring mig..

Lidt omkring mig..

44 år og Livsnyder extraordinaire, er én af måderne at beskrive mig selv på.. Jeg er bosat i Kolding, og bruger min tid på mange ting og tanker, som planen er at dele hér på bloggen. Så med holdninger og højt humør vil jeg se om ikke der kan blive plads til min lille blog også :)

Mine Instagram billeder..

  • Frste batch er frdige peanutbutter og chokolade cookies MUMS bakehellip
  • Mit indre barn kan da slet ikke vente incredibles2 pixarhellip
  • Fler mig sgu lidt mere lkker end gennemsnittet selfie koldinghellip
  • Kursus tid hos Kolding selvhjlp koldingselvhjlp kolding
  • Hovedet er totalt fyldt op efter grsdagens kursus omkring senflgerhellip
  • Pasta peas and ham pie It was REALLY good! pastahellip
  • Having a wonderful weekend with my girlfriend sannimaria86  girlfriendhellip
  • I love to smell good versace burberry isseymiyake scent smellhellip
  • My gorgeous girlfriend sigh feeling like everything is finally goinghellip

Tidligere indlæg..

Fra min Facebook side..

Sociale medier..